Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Suspension Trainer Kit Camouflage (X-FIT)
Διαθεσιμότητα Άμεση
03-003-681
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
54.90 

Σαν είδος άσκησης γεννήθηκε στο Αμερικανικό Ναυτικό και έκτοτε αναπτύχθηκε και τελειοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο. Από τότε χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη γίνονται μάρτυρες καθημερινά αυτής της απίστευτης όσο και πρωτότυπης προπόνησης.  

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα απλό σύστημα με το οποίο χρησιμοποιούμε το σώμα μας και αποτελείται από δύο σταθερούς χωρίς ελαστικότητα, ανθεκτικούς ιμάντες, πλήρως ανεξάρτητους και αυτόνομους (μεταξύ τους), με ειδικές λαβές για τα χέρια και τα πόδια, οι οποίοι στηρίζονται σε ένα σταθερό σημείο και μας επιτρέπουν να εκτελέσουμε ένα πλήθος ασκήσεων για όλους τους μύες. 

Με τον ιδιαίτερο τρόπο εξάσκησης που παρέχουν οι ιμάντες, επιτυγχάνουμε την τέλεια ελαστικότητα, ισορροπία, δύναμη, μυϊκότητα ενώ παράλληλα είναι πλήρως ασφαλές αφού δεν καταπονεί αρθρώσεις και τένοντες.

Το όλο σύστημα ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά και διατίθεται σε ένα καλαίσθητο δίχτυ μεταφοράς, το οποίο μεταφέρεται εύκολα και μας συντροφεύει παντού και πάντα. 

Το πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι με ελάχιστα χρήματα και σε ελάχιστο χώρο μπορούμε να εκτελέσουμε ασκήσεις και προγράμματα που σε κάθε άλλη περίπτωση θα κόστιζαν πολύ περισσότερο σε χρόνο, χώρο και χρήμα.

Είναι ιδιαίτερα αγαπητό από χιλιάδες αθλητών, από τους επαγγελματίες μέχρι τους αρχάριους, από άντρες γυναίκες ακόμα και μικρά παιδιά, αφού οι μόνες αντιστάσεις που περιλαμβάνει είναι το ίδιο μας το σώμα.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.