Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Swingbells Tower Ash (Nohrd)

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 12 άτοκες δόσεις
  • Ελεύθερα Βάρη από στιβαρό ξύλο & γνήσιο δέρμα
  • Λαβή από συμπαγές ξύλο, για απόλυτα άνετο & ασφαλές κράτημα
  • Το βάρος στο εσωτερικό αποτελείται από σιδερένια σφαιρίδια
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Κατόπιν Παραγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-382-005
748.75 
06-382-005
+

*Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εβδομάδες.

Ελεύθερα Βάρη της Γερμανικής NOHrD, κατασκευασμένα από στιβαρό ξύλο και γνήσιο δέρμα.

Με μια ματιά: Οι περιστροφικές κινήσεις είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και ιδιαίτερα αποτελεσματική γυμναστική. Τα Swing Bells της NOHrD μοιάζουν με τα ευρέως διαδεδομένα Kettlebell, όμως είναι πιο ευέλικτα καθώς μπορούν και μεταβάλλουν το κέντρο βάρους τους λόγω της μετακίνησης των σιδερένιων σφαιριδίων στο εσωτερικό τους. Ως αποτέλεσμα προσφέρουν καλύτερη στόχευση ιστών, συνδέσμων και μυών.

Γιατί Swing Bells: Η άσκηση με Swing Bells αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και δυναμώνει σημαντικές μυικές ομάδες όπως τρικεφάλους, ώμους, πλάτη, ακόμη και τα πόδια. Τα Swing Bells αποτελούν μία παραλλαγή στα κλασικά Kettlebell συνδυάζοντας το ξύλο και το αυθεντικό δέρμα. Τα σιδερένια σφαιρίδια μετακινούνται συνεχώς στο εσωτερικό, αλλάζοντας το κέντρο βάρους και χαρίζοντας ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση σε κάθε κίνηση.

Γνήσιο δέρμα: Όλα τα Swing Bells της NOHrD είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας δέρμα και έχουν ραφτεί με το χέρι. Ένα μικρό ενσωματωμένο μέταλλο διασφαλίζει τη σταθερότητα.

Ξύλινη λαβή: Τα Swing Bells της NOHrD διαθέτουν λαβή κατασκευασμένη από συμπαγές ξύλο, για απόλυτα άνετο και ασφαλές κράτημα.

Σιδερένια σφαιρίδια: Το βάρος στο εσωτερικό των Swing Bells αποτελείται από σιδερένια σφαιρίδια, τα οποία κινούνται με τη δική σας κίνηση, αλλάζοντας το κέντρο βάρους.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Εκπαίδευση: Αντοχή, Συντονισμός
  • Διαστάσεις (μαζί με τον Πύργο): 87 x 15 x 15 cm
  • Βάρος σκελετου: 10kg
  • Σετ βαράκια: 2, 4, 6, 8 kg (απο γνήσιο δέρμα)

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης