Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
- 50%

Synthex Milk 1000g Chocolate (Warriorlab)

  • ​Ένα πλήρες πρωτεϊνικό γεύμα
  • Με τον απαραίτητο υδατάνθρακα
  • Πλούσιο σε αμινοξέα και γλουταμίνη
  • Υπέροχη γεύση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-131-01C
29.90 
14.95 
Κερδίζετε: 14.95 € (50%)
01-136-131-01C
+

Ημερομηνία λήξης:30/10/2021

Τι είναι;

Ένα πλήρες πρωτεϊνικό γεύμα σε σκόνη. Ετοιμάζεται γρήγορα κι έχει υπέροχες, κρεμώδεις γεύσεις.

Τι περιέχει;
Με ένα μείγμα υψηλής ποιότητα πρωτεϊνών, που παρέχει μια συνεχή ροή αμινοξέων στο σώμα μας, με την σωστή ποσότητα υδατανθράκων, αλλά και με μια σειρά βιταμινών, ενζύμων, αμινοξέων και μετάλλων, είναι σε θέση να εξασφαλίσει όχι μόνο την απρόσκοπτη συνέχιση του διατροφικού μας προγράμματος, αλλά και να μας αποτρέψει από εύκολες και ανθυγιεινές λύσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον η SYNTHEX MILK της WARRIORLAB περιέχει φυτικές ίνες που δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού σε περιόδους δίαιτας και επίσης βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου.

Τι θα νιώσω;
Η Synthex Milk της WarriorLab  λόγω της σύνθεσής της μπορεί να αντικαταστήσει ένα γεύμα, με την έννοια ότι προσφέρει κορεσμό. Η πρωτεΐνη που περιέχει απορροφάται σταδιακά προσφέροντας έτσι συνεχή ροή αμινοξέων, κάτι που αυξάνει τον ρυθμό ανάρρωσης.

Γιατί να την αγοράσω;
Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας σύγχρονος αθλητής είναι η συχνή αδυναμία του να έχει ένα σταθερό διατροφικό πρόγραμμα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να παραλείπει σημαντικά γεύματα της ημέρας ή ακόμα χειρότερα να καταφεύγει σε έτοιμες και γρήγορες αλλά πολύ φτωχές σε αξία διατροφικές λύσεις.
Η Synthex Milk της WarriorLab καλύπτει με έναν εύκολο και απολαυστικό τρόπο αυτό το κενό, αφού μέσα σε δευτερόλεπτα έχεις ένα πλήρες πρωτεϊνικό γεύμα.

Με τι συνδυάζεται;
Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε συμπλήρωμα. Οι περισσότεροι, για να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο το γεύμα τους, το συνδυάζουν με μια Multi Vitamin.

Λαμβάνετε 45γρ (1 δοσομετρητή) σε 300ml νερό, γάλα ή χυμό. Αναμειγνύουμε σωστά σε σέικερ και το λαμβάνουμε αμέσως μετά την προπόνηση. Ακόμη ένας δοσομετρητής (45γρ) μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική