Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
- 30%

Thermodrene XT 120caps (Stacker2)

  • Αυξάνει τον μεταβολισμό
  • Συμβάλλει στη μείωση του σωματικού λίπους
  • Μειώνει την όρεξη
  • Ενέργεια και πνευματική συγκέντρωση
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-036-B
37.00 
25.90 
Κερδίζετε: 11.10 € (30%)
01-130-036-B
+

Ημερομηνία λήξης:30/6/2021

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Μέσα στη μεγάλη γκάμα λιποδιαλυτικών προϊόντων της STACKER 2, ένα που διαφέρει είναι το Thermodrene XT.

Η καινοτομία του Thermodrene XT είναι ότι περιέχει φυσικό ΖΜΑ σε συνδυασμό με την βιταμίνη Β6 για ακόμα ταχύτερη απορρόφηση, έχοντας ως στόχο την ισορροπία του οργανισμού και την ταυτόχρονη λιποδιάλυση, την αύξηση της ενέργειας αλλά και την μυϊκή ανάπτυξη.

Ένας λιποδιαλύτης για έναν αθλητή δεν έχει να κάνει μόνο με το λίπος. Ο αθλητής που χτίζει το μυϊκό του σύστημα για μήνες και χρόνια, δεν θέλει απλώς και μόνο να χάσει λίπος. Θέλει επίσης να μην χάσει μυϊκή μάζα. Να μην κρασάρει ο οργανισμός του απότομα. Η φυσική ύπαρξη ψευδάργυρου και μαγνησίου διατηρεί στο σώμα το θετικό ισοζύγιο αζώτου, προσφέροντας παράλληλα αντικαταβολική δράση.

Πέρα από αυτό όμως το Thermodrene XT περιέχει ακόμα αρκετά φυσικά ενεργά συστατικά τα οποία συνδυάζονται άψογα και δημιουργούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό  μείγμα.  Συγκεκριμένα περιέχει πράσινο τσάι με τις διουρητικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, την βιταμίνη Νιασίνη και την Καφεΐνη, το πιο φυσικό και κοινό διεγερτικό. Και όλα αυτά με φυσικά  και χωρίς καθόλου τεχνικά διεγερτικά συστατικά, καθιστώντας το Thermodrene XT μια ασφαλή και αποτελεσματική φόρμουλα αδυνατίσματος, που μας δίνει ευεξία και ενέργεια χωρίς απότομο κρασάρισμα του οργανισμού.

 

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.
Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

1 κάψουλα το πρωί και 1-2 το πολύ πριν την προπόνηση.

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική