Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Torrent 1490g (Universal)

  • Ισχυρή φόρμουλα αποκατάστασης
  • Υψηλές ποσότητες αμινοξέων
  • Αύξηση της δύναμης και του μυϊκού όγκου
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Περιορισμένα τεμάχια
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-127-020-03
49.90 
01-127-020-03
+

H φόρμουλα Torrent θέτει νέα στάνταρντ στην μεταεξασκητική διατροφή, ίσως το πιο σημαντικό γεύμα για έναν σοβαρό αθλητή. Αν το γεύμα αμέσως μετά την άσκηση δεν είναι πλήρες, ποτέ δεν θα αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Αυτό είναι νόμος. Η νέα φόρμουλα Torrent λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά παρέχοντας στους κουρασμένους μυς με όλα τα απαραίτητα συστατικά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Πρώτα από όλα περιέχει υψηλής ποιότητας και ποσότητας πρωτεϊνη, καθώς και ένα συνδυασμό από πλήθος υδατανθράκων, που θα επαναφορτίσουν τους μυς με γλυκογόνο και θα βοηθήσει στην άμεση απορρόφηση των αμινοξέων. Επιπλέον περιέχει αμινοξέα και ικανές ποσότητες κρεατίνης για την πιο άμεση και ολοκληρωμένη αποκατάσταση και ανάρρωση των μυών. Και όλα αυτά με μια υπέροχη γεύση, τόσο πολύ που δεν θα βλέπεις την ώρα να τελειώσεις την προπόνηση και να την γευτείς.

 

Supplement Facts

Flavour: Cherry Berry Blast
Size serving: ~ 99 g.

Amount serving

Calories 290 kcal
Total Fat 1.5 g
saturated fat 1 g
Cholesterol 45mg
Total Carbohydrate 50 g
Total Sugars 25g
Protein 20 g
Calcium 115 mg
Magnesium 39 mg
Sodium 130 mg

Potassium

 

175 mg
Torrent Proprietary Blend 18000 mg
Anticatabolic Leucine complex
L-Leucine
N-Acetyl Leucine
8000 mg
Volubolic Amino Blend
Taurine
Glutamine AKG
L-Phenylalanine
Citrulline malate
7000 mg
Creabolic Complex
Creatine Monohydrate
Magnesium Creatine Chelate
Creatine Gluconate
3000 mg
   
Other ingredients: Osmosulin Matri (d-glucose, Waxy Maize maltodextrin), protein blend (whey protein concentrated  (providing di-, tri-, oligo - and polypeptides), whey protein hydrolysed), Malic acid, natural and artificial cherry and berry flavours, citric acid, lecithin, sodium chloride, Red#40 Lake, dimagnesium phosphate, sucralose, Acesulfame potassium,  potassium phosphate and  FD & C Blue #1.Contains: Milk, Soy. Made in a GMP facility on equipment that processes milk, soy, egg, peanuts, tree nuts, fish, shellfish and wheat.

 

1 δόση (3 scoop) αμέσως μετά την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική