Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Torrent 2770gr (Universal)
Συσκευασία 2770g
Servings x28
  • Ισχυρή φόρμουλα αποκατάστασης
  • Υψηλές ποσότητες αμινοξέων
  • Αύξηση της δύναμης και του μυϊκού όγκου
Διαθεσιμότητα Προσωρινά μη Διαθέσιμο
01-127-041
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
80.90 

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

H φόρμουλα Torrent θέτει νέα στάνταρντ στην μεταεξασκητική διατροφή, ίσως το πιο σημαντικό γεύμα για έναν σοβαρό αθλητή. Αν το γεύμα αμέσως μετά την άσκηση δεν είναι πλήρες, ποτέ δεν θα αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Αυτό είναι νόμος. Η νέα φόρμουλα Torrent λειτουργεί άμεσα και αποτελεσματικά παρέχοντας στους κουρασμένους μυς με όλα τα απαραίτητα συστατικά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Πρώτα από όλα περιέχει υψηλής ποιότητας και ποσότητας πρωτεϊνη, καθώς και ένα συνδυασμό από πλήθος υδατανθράκων, που θα επαναφορτίσουν τους μυς με γλυκογόνο και θα βοηθήσει στην άμεση απορρόφηση των αμινοξέων. Επιπλέον περιέχει αμινοξέα και ικανές ποσότητες κρεατίνης για την πιο άμεση και ολοκληρωμένη αποθεραπεία και ανάρρωση των μυών. Και όλα αυτά με μια υπέροχη γεύση, τόσο πολύ που δεν θα βλέπεις την ώρα να τελειώσεις την προπόνηση και να την γευτείς.

 

1 δόση (3 scoop) αμέσως μετά την προπόνηση

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.