Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
ΝΕW

Turmeric Extract Pepper Extract 100tabs (Votanotherapeia)

  • 95% Κουρκουμίνη με Μαύρο Πιπέρι
  • 2000% περισσότερη απορροφητικότητα
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-180-179
22.00 
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
01-180-179
+

Λίγα μπαχαρικά έχουν τραβήξει την προσοχή τα τελευταία χρόνια περισσότερο από τον κουρκουμά. Ο κουρκουμάς (Curcuma longa) είναι ένα χρυσό κίτρινο μπαχαρικό που μερικές φορές αναφέρεται ως «ινδικό σαφράν». Είναι βασικό συστατικό σε πολλές συνταγές κάρυ, και πιστεύεται επίσης ότι παίζει βοηθητικό ρόλο στη διαχείριση ποικίλων φυσικών διαδικασιών.

Πολλά από τα πιθανά οφέλη για την υγεία του κουρκουμά  μπορούν να αποδοθούν στη δραστική ένωση που είναι γνωστή ως κουρκουμίνη. Η έρευνα δείχνει ότι η κουρκουμίνη μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και να βελτιώσει τους συστημικούς δείκτες του οξειδωτικού στρες (ένδειξη υπερέκθεσης σε ελεύθερες ρίζες όπως αυτές στον καπνό τσιγάρων και στις βιομηχανικές χημικές ουσίες), σύμφωνα με μια ανασκόπηση του Οκτωβρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στο Foods.

Ο κουρκουμάς μπορεί να ακούγεται σαν μια ιδανική λύση φυσικής υγείας, αλλά υπάρχει μια σημαντική προειδοποίηση: Είναι δύσκολο να καταναλώσετε αρκετό από το μπαχαρικό για να αποκομίσετε οποιοδήποτε από τα οφέλη για την υγεία που έχουν δει σε ερευνητικές μελέτες. Για να συμπιέσετε το μέγιστο όφελος για την υγεία από τον κουρκουμά, πρέπει να προσθέσετε ένα άλλο μπαχαρικό στο μείγμα: μαύρο πιπέρι. Για αυτό η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι τόσο πλήρης και αποδοτική.

Σύνθεση ανά ημερήσια δόση (1 ταμπλετα): 

Η ταμπλέτα περιέχει 150mg τιτλοδοτημένου εκχυλίσματος κουρκουμά και μαυροπίπερου.

Συστατικά: Eκχύλισμα Κουρκουμά 50:1 (95% κουρκουμίνη) 50mg, Eκχύλισμα Μαύρο πιπέρι 25-50:1 (95% πιπερίνη) 10,3 mg.

Άλλα συστατικά: Φωσφορικό ασβέστιο, Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, Στεατικό μαγνήσιο,

Δεν περιέχει: Γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, ψάρι, αλάτι. Κατάλληλo για χορτοφάγους.

1 έως 2 ταμπλέτες ημερησίως πρωί ή πρωί και απόγευμα μετά το φαγητό,  με λίγο νερό.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική