Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
SOLD OUT

Ultra Mass X-Treme 4000g (Stacker2)

Συσκευασία
4000g
Servings
x30
  • Υψηλή σε θερμίδες, χαμηλή σε λιπαρά
  • Ο σωστός τρόπος για αύξηση μυϊκής μάζας
  • Υψηλότατης ποιότητας πρωτεϊνικές πηγές
  • Ο διάδοχος της Νο1 φόρμουλας μάζας
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Προσωρινά μη διαθέσιμο
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-068-01
52.90 
01-130-068-01

Η ULTRA MASS XTREME περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας. Συγκεκριμένα περιέχει ορό γάλακτος μετά από αυστηρό φιλτράρισμα για ταχεία απορρόφηση ενώ παράλληλα περιέχει και καζεΐνη για σταθερή ροή αμινοξέων στους μύες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η ULTRA MASS XTREME είναι απόλυτα ασφαλής φόρμουλα για αύξηση μάζας ακόμα και για τους πιο αρχάριους αθλητές. Περιέχει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο νέος αθλητής ενώ παράλληλα δεν περιέχει καθόλου συστατικά όπως κρεατίνη ή καφεΐνη και ασπαρτάμη. Είναι η ιδανική λύση για καθημερινή λήψη, όλο το χρόνο, μέχρι το σημείο που θα αποκτήσεις τη μυϊκή μάζα που πάντα ονειρευόσουν.

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.

Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

 


2 scoops σε 400ml νερο 1 - 2 φορές την ημέρα.

Δοκίμασα πολλά αλλα το συγκεκριμένο ειναι παρα πολλή καλό!!!
ουαου ρε συ απίστευτη φόρμουλα. ούτε φουσκώματα ούτε τίποτα. μπράβο φοβερή
Para poly kalh
Πολύ καλή. Λίγο η γεύση ήταν κάπως
Εξαιρετική. Γεύση πολύ καλή και διακριτι΄κη ούτε στην κοιλιά θέματα. Πολύ ενέργεια και δύναμη
Ό,τι καλύτερο έχω πάρει
akoysa polla kala all;a emena me xalase. den xerw ti alla me xalase
πολύ καλή..ειδικά μαζί με κρεατίνη..και τρομερη σε γεύση
Γράψτε μια κριτική