Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Universal

Μια από τις ιστορικότερες και πιο κλασικές εταιρίες στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, η Universal Nutrition, από το 1977 παράγει μοναδικά σε εύρος και ποιότητα συμπληρώματα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένα για απαιτητικούς αθλητές. Είναι από τους μεγάλους συμμάχους χιλιάδων αθλητών όλα αυτά τα χρόνια με μοναδικό στόχο την βελτίωση της υγείας και της σωματικής διάπλασης.
Για την Universal, η «ποιότητα» δεν είναι μόνο μια λέξη, είναι η δύναμη που κρύβεται πίσω από την εταιρία. Η φιλοσοφία και η πρώτη προτεραιότητα για κάθε καταναλωτή. Όλη η τεχνογνωσία και αφοσίωση των ανθρώπων της βρίσκεται πίσω από κάθε προϊόν που βγαίνει από τα εργοστάσιά της και σαν αποτέλεσμα έχουμε μοναδική ποιότητα και απόδοση.

Στην Ελλάδα τα X-TREME STORES είναι ο επίσημος προμηθευτής των προϊόντων UNIVERSAL, όπως η ίδια η εταιρία αναφέρει στο site της.

http://www.universalnutrition.com/

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.