Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
- 50%

Waxymaize 4x1500g bag (Warriorlab)

  • Πολυσύνθετος Υδατάνθρακας Από Καλαμπόκι
  • Ιδανική Μορφή Για Αθλητές Αντοχής
  • Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-136-111-C
60.00 
30.00 
Κερδίζετε: 30.00 € (50%)
01-136-111-C
+

Ημερομηνία λήξης:30/11/2021

Οικονομία και ποιότητα πάνε μαζί μόνο στη WarriorLab. Ακόμα μία καινοτομία από την κορυφαία εταιρία συμπληρωμάτων.

Τώρα μπορείτε να πάρετε μια συσκευασία από τα συμπληρώματα που όλοι γνωρίζετε καλά, όπως η Complete Whey, Complete 8, Micellar Casein, Beef Protein, Synthex Milk, Complete Gainer, Complete Mass, Dextrose, Maltodextrin, Carbo Up, Waxymaize, Complete After, Whey Isolate, και στη συνέχεια να κάνετε refill. Nα προμηθεύεστε δηλαδή ένα σακουλάκι από όποιο προϊόν θέλετε και να ξαναγεμίζετε την παλιά συσκευασία σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε διπλά αφού εξοικονομούμε χρήματα και παράλληλα φροντίζουμε το περιβάλλον, μιας και οι σακούλες είναι πολύ πιο οικολογικές από τα πλαστικά κουτιά.

Η κάθε συσκευασία περιέχει 4 σακουλάκια των 1500γρ.= 6κιλά

Τι είναι;
To Waxy Maize είναι ένας πολυσύνθετος υδατάνθρακας με πολύ υψηλό γλυκαιμικό δείκτη που προέρχεται αποκλειστικά από το άμυλο του καλαμποκιού.

Τι περιέχει;
100% Waxy Maize χωρίς άρωμα ή γεύση ώστε να μπορεί να προστεθεί σε κάποιο άλλο ρόφημα.

Tι θα νιώσω;
Περισσότερη ενέργεια για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Γιατί να το αγοράσω;
Η ιδιαιτερότητα του Waxy Maize είναι η ικανότητά του να απορροφάται γρήγορα από το μυϊκό σύστημα, αφού διαπερνάει εύκολα το πεπτικό σύστημα και μετατρέπεται ακόμα πιο εύκολα σε γλυκογόνο. Συνεπώς επιταχύνει την επανατροφοδότηση του χαμένου γλυκογόνου των μυών, οδηγώντας με αυτό τον τρόπο σε αυξημένη και πιο ολοκληρωμένη αποκατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη.

Λόγω της μεγάλης παραμονής του Waxy Maize μέσα στον οργανισμό είναι η ιδανική μορφή υδατάνθρακα για αθλητές αντοχής (Μαραθώνιος, Ποδηλασία μακράς πορείας κτλ), οι οποίοι λόγω της φύσης του αθλήματος έχουν ανάγκη από σταθερά επίπεδα ενέργειας για παρατεταμένη χρονική περίοδο. Το Waxy Maize προσφέρει την πιο σταθερή και πιο αργή παροχή ενέργειας από όλους τους υπόλοιπους υδατάνθρακες.

Επίσης είναι ένας ιδανικός τύπος υδατάνθρακα για όσους ακολουθούν ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους, αφού αυξάνει το αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να μειώνεται το αίσθημα της πείνας.
Ένας εντατικά ασκούμενος αθλητής θα ωφεληθεί πολλαπλώς από το Waxy Maize της WARRIORLAB αφού θα διατηρεί ψηλά τα ενεργειακά του αποθέματα, θα προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα το μυϊκό του ιστό, ενώ με την παραμονή του υδατάνθρακα στο σώμα θα έχει και αυξημένη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών για αρκετές ώρες.
Η ιδανική αναλογία για πριν την προπόνηση είναι 40γρ σε 600 ml νερού, διατηρώντας τη δράση του για 2 ώρες.

Με τι να το συνδυάσω;
Με ρόφημα πρωτεΐνης όπως η Complete 8, με ηλεκτρολύτες όπως το UNISPORT ή με οποιοδήποτε άλλο ρόφημα θέλεις.

  • Η συσκευασία δεν συμπεριλαμβάνει δοσομετρητή (scoop)

Αναμειγνύουμε 50γρ πριν και μετά την προπόνηση με το αγαπημένο σας ρόφημα.
 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική