Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Whey Amino 200tabs (Warriorlab)
Συσκευασία 200tabs
Βαθμολογία 4

  • Πλήρες προφίλ αμινοξέων
  • Προσφέρει μυϊκή αποκατάσταση
  • Επιταχύνει την μυϊκή δύναμη

 

Διαθεσιμότητα Άμεση
01-136-138
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
19.90 

Τι είναι;
Η Whey Amino της WarriorLab είναι μια νέα φόρμουλα αμινοξέων σε ταμπλέτες για σταδιακή απορρόφηση από το μυϊκό σύστημα.


Τι περιέχει;
Περιέχει όλο το φάσμα των αμινοξέων, με προσθήκη μεγαλύτερης ποσότητας από το βασικότερο αμινοξύ, την γλουταμίνη. Τα αμινοξέα προέρχονται από πρωτεΐνη ορού γάλακτος, φιλτραρισμένη με την υψηλής ποιότητας μέθοδο της υδρόλυσης ώστε να έχει υψηλό ρυθμό και βαθμό βιοδιαθεσιμότητας από το σώμα.

Τι θα νιώσω;
Τα αμινοξέα σε ταμπλέτες απορροφούνται σταδιακά από τον οργανισμό, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στους μύες, προσφέροντας έτσι πιο ολοκληρωμένη αποθεραπεία και μυϊκή ανάπτυξη.
Επίσης όταν λαμβάνονται μέσα στη μέρα ανάμεσα στα γεύματα διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το θετικό ισοζύγιο του αζώτου, κάτι που σημαίνει ότι οι μύες δεν ξέμένουν από ενέργεια. Πρακτικά αυτό που θα νιώσεις είναι πιο γεμάτους και ξεκούραστους μύες μέσα στη μέρα.

Με τι συνδυάζεται;
Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα. Οι περισσότεροι συνδυάζουν τα αμινοξέα σε ταμπλέτες με μια καθαρή πρωτεΐνη (Complete 8).

Λαμβάνετε 1 δόση (4 ταμπλέτες) την ημέρα την ώρα που προτιμάτε: πριν ή μετά την προπόνηση, ή πριν την κατάκλιση. Σύμφωνα με την προτεινόμενη δοσολογία, καταπίνουμε τις ταμπλέτες με αρκετό νερό.

Πολύ καλή τιμή σε σχέση με αντίστοιχες επιλογές , τα περνω μεταξή των γευμάτων μου

Πολύ καλή αφομοίωση και εύκολα στην κατάποση.

Πολύ ελαφρύ για το στομάχι ,με υπερκαλύπτει ως συμπλήρωμα αμινοξέων!

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.