Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Wrist Cable Exerciser (X-Fit)
Διαθεσιμότητα Άμεση
03-003-294
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
14.20 

Εάν δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν έχετε δει τίποτε όσον αφορά την εξάσκηση καρπών και πήχεων! Το σύστημα είναι απλό αλλά αποτελεσματικότερο από οποιοδήποτε άλλο. Κρεμάτε ένα βάρος στην ειδική υποδοχή που είναι συνδεδεμένη μέσω σχοινιού σε δύο λαβές. Με αργές περιστροφικές κινήσεις τυλίγετε το σχοινί στις δύο λαβές και τα αποτελέσματα θα φανούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

* Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο δίσκος

Απαραίτητο εργαλείο για την εκγύμναση των πήχεων! Μέχρι στιγμής το έχω φορτώσει με 8 κιλά και ανταπεξέρχεται μία χαρά. Δεν δίνει, όμως, την σιγουριά ό,τι μπορεί να αντέξει σε περισσότερα από 10 κιλά (γι' αυτόν και μόνο τον λόγο μείον ένα αστέρι).

εξαιρετικό για γράμμωση και ευτροφία πήχεων.με σωστές επαναλήψεις σε αργό ρυθμό 3 φορές/εβδομάδα είδα και στη συνέχεια αύξηση έντασης με ενδιάμεσες μέρες ξεκούρασης είναι τέλειο.ένα χρόνο και το σκοινί είναι άθραυστο

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.