Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Suspension Trainer Kit (X-FIT)

  • Στιβαροί ιμάντες εξάσκησης
  • Αποτελεσματική άσκηση μόνο με το βάρος του σώματος
  • Γυμνάζει όλο το σώμα
  • Εύκολη μεταφορά
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
03-155-001-01
49.90 
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
03-155-001-01
+

Τι ακριβώς είναι;

Σαν είδος άσκησης γεννήθηκε στο Αμερικανικό Ναυτικό και έκτοτε αναπτύχθηκε και τελειοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο. Από τότε χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη γίνονται μάρτυρες καθημερινά αυτής της απίστευτης όσο και πρωτότυπης προπόνησης. 
 
Ουσιαστικά μιλάμε για ένα απλό σύστημα με το οποίο χρησιμοποιούμε το σώμα μας για να εκτελέσουμε ένα πλήθος ασκήσεων για όλους τους μύες.
 
Αποτελείται από δύο σταθερούς και ανθεκτικούς ιμάντες με ειδικές λαβές για τα χέρια και τα πόδια, οι οποίοι στηρίζονται σε ένα σταθερό σημείο και μας επιτρέπουν να πάρουμε διάφορες στάσεις και αντίστοιχα να γυμνάσουμε άκρως αποτελεσματικά όλο το σώμα.
Με τον ιδιαίτερο τρόπο εξάσκησης που παρέχουν οι ιμάντες, επιτυγχάνουμε την τέλεια ελαστικότητα, ισορροπία, δύναμη, μυϊκότητα ενώ παράλληλα είναι πλήρως ασφαλές αφού δεν καταπονεί αρθρώσεις και τένοντες.
 
Το όλο σύστημα ζυγίζει λιγότερο από 2 κιλά και διατίθεται σε ένα καλαίσθητο τσαντάκι, το οποίο μεταφέρεται εύκολα και μας συντροφεύει παντού και πάντα. 
 
Το πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι με ελάχιστα χρήματα και σε ελάχιστο χώρο μπορούμε να περιλάβουμε ασκήσεις και προγράμματα που σε κάθε άλλη περίπτωση θα κόστιζαν πολύ περισσότερο σε χρόνο, χώρο και χρήμα.
 
Είναι ιδιαίτερα αγαπητό από χιλιάδες αθλητών, από τους επαγγελματίες μέχρι τους αρχάριους, από άντρες γυναίκες ακόμα και μικρά παιδιά, αφού οι μόνες αντιστάσεις που περιλαμβάνει είναι το ίδιο μας το σώμα.
 
* Το προϊόν είναι μονο για ερασιτεχνική χρήση.
 
  • Στιβαροί ιμάντες εξάσκησης
  • Αποτελεσματική άσκηση μόνο με το βάρος του σώματος
  • Το kit περιλαμβάνει 2 στιβαρούς ρυθμιζόμενους ιμάντες με αντιολισθητικές λαβές, προέκταση ανάρτησης, γάντζο στήριξης για πόρτα και πρακτικό δίκτυ μεταφοράς
  • Παρέχει ευρύ ασκησιολόγιο και γυμνάζει όλο το σώμα
  • Εύκολη μεταφορά
 
ιδιο με της trx κάνω χρόνια personal δεν κατάλαβα καμία διαφορά μια λεπτομέρεια θα ήταν καλό να είχε μέσα έστω σε εικόνες ασκησιολόγιο
Tο εχω 4 χρονια δεν εχει παθει τπτ
Ιδια αποδοση με το γνησιο και πολυ καλυτερη τιμη
Ποιοτικότατη επιλογή για ιμάντες εξάσκησης. Οτι καλύτερο για την τιμή τους. τους χρησιμοποιώ για πελάτες σε personal.
Γράψτε μια κριτική