Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Μπάλα γυμναστικής X-FIT 65 cm
  • Η κλασική Ελβετική μπάλα ενδυνάμωσης
  • Κατάληλο για κοιλιακούς, ραχιαίους και pilates
  • Προάγει την ισορροπία και βελτιώνει τον νευρομυικό συντονισμό
  • Ανθεκτική κατασκευή με πολλές επιλογές μεγέθους
Διαθεσιμότητα Άμεση
03-003-040
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
11.90 

Η μπάλα προπόνησης (swiss ball) αποτελεί ένα από τα βασικότερα και δημοφιλέστερα αξεσουάρ στο χώρο του fitness. Τα οφέλη πολλά. Βελτιώνει την ισορροπία και τον νευρομυϊκό συντονισμό. Προάγει την σταθερότητα.​ Γυμνάζει τους σταθεροποιητές μυς, οι οποίοι σε γενικές γραμμές είναι αδύναμοι, λόγω της έντονης καθιστικής ζωής.​ Δουλεύει πολύ καλά κοιλιακούς και ραχιαίους, όπως και τους μυς του πυρήνα (core training).​ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πάγκος για αλτηράκια ενώ είναι κατάλληλη και για ασκήσεις streching.​

Επίσης, συνιστάται και για πολλές άλλες ασκήσεις με βάρη για όλο τον κορμό. Διατίθεται σε εκδόσεις των 55, 65, 75, 85, 95 cm ανάλογα με το ύψος και το βάρος του αθλούμενου. Η μοναδική από τόσο ανθεκτικό και mat υλικό έτσι ώστε να μην γλιστράει το σώμα πάνω της.
Συνοδεύεται με τρόμπα για αυξομείωση του μεγέθους ανάλογα με τις ανάγκες σας (φουσκώνετε με βάση την διάμετρο που επιλέξατε – ΟΧΙ περισσότερο).

 

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.