Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ
Ποδήλατο Καθιστο X-Fit Family
  • Στιβαρή κατασκευή
  • Ρυθμιζόμενη θέση
  • Σύνδεση με Bluetooth
  • Μεγάλη κονσόλα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ*

Διαθεσιμότητα Άμεση
06-003-295
TIMH METΡΗΤΟΙΣ:
589.00 
Έως 12 άτοκες δόσεις

Η καλή υγεία, η διατήρηση της ζωτικότητας και της ευεξίας είναι οικογενειακή υπόθεση. Το νέο ποδήλατο FAMILY  της X-FIT έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις μιας οικογένειας με τα διαφορετικά της μέλη. Η ρύθμιση της θέσης προσαρμόζει την άσκηση ανάλογα με το μέλος της οικογένειας που το χρησιμοποιεί, η στιβαρότητα της κατασκευής του εγγυάται τη συνεχή χρήση του από αρκετούς χρήστες, ενώ η μεγάλη του κονσόλα με τις ευδιάκριτες ενδείξεις και η αναπαυτική πλάτη του καθίσματος καθιστά το νέο X-FIT FAMILY  ιδανικό για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, άτομα δηλαδή που έχουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες για κίνηση.

Αν συνυπολογίσουμε την κονσόλα του που συνδέεται μέσω Bluetooth, έχει πρόσβαση σε κάθε ios και Android κινητό ώστε να ρυθμίζεται από απόσταση, τότε μιλάμε για την απόλυτη εμπειρία άσκησης και ψυχαγωγίας.

 


SKF: Η μεγάλη καινοτομία των οργάνων γυμναστικής X-FIT είναι τα ρουλεμάν SKF, τα οποία αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στο τεχνικό κομμάτι κάθε οργάνου γυμναστικής, αφού ο χρήστης θα νιώθει την ίδια ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του μηχανήματος από την πρώτη  μέρα λειτουργίας μέχρι την τελευταία, κάτι που σημαίνει μηδαμινές φθορές και πιο αποτελεσματική και ασφαλής προπόνηση. Παρά το υψηλό  κόστος των ρουλεμάν SKF, τα όργανα γυμναστικής X-FIT διατηρούν τις χαμηλές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης εδώ

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.