Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ

Ελλειπτικό X-FIT Spacer

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 6 άτοκες δόσεις
1 χρόνος εγγύηση
  • Η οικονομική λύση στα οικιακά ελλειπτικά
  • Σταθερή και ασφαλής κίνηση
  • Ολοκληρωμένη αερόβια άσκηση
  • Μαγνητική αντίσταση 8 επιπέδων
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-297
199.00 
06-003-297
+

Η άσκηση σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα είναι η πιο σύντομη, ασφαλής και αποδοτική μορφή προπόνησης. Γυμνάζει όλο το σώμα, δεν ασκεί κραδασμούς και πιέσεις στα γόνατα και τη μέση, ενώ  μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Τις περισσότερες φορές ένα ελλειπτικό πιάνει πολύ χώρο, είναι δύσκολο να μεταφερθεί και τελικά μας αποτρέπει να το αποκτήσουμε. Το X-FIT SPACER ανήκει σε εντελώς άλλη κατηγορία. Είναι μικρό, ευέλικτο, προσφέρει μια ολοκληρωμένη κίνηση και ταιριάζει στο χώρο σας, περισσότερο από κάθε άλλο. Είναι το ιδανικό για να ξεκινήσει κάποιος προπόνηση στο σπίτι, σε κάθε δωμάτιο, όσο μικρό κι αν είναι αυτό.

Είναι ιδανικό για να αλλάξει τη ζωή σας και να βελτιώσει την υγεία σας.

X-FIT

Μία φορά, για μια ζωή.

SKF: Η μεγάλη καινοτομία των οργάνων γυμναστικής X-FIT είναι τα ρουλεμάν SKF, τα οποία αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στο τεχνικό κομμάτι κάθε οργάνου γυμναστικής, αφού ο χρήστης θα νιώθει την ίδια ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του μηχανήματος από την πρώτη  μέρα λειτουργίας μέχρι την τελευταία, κάτι που σημαίνει μηδαμινές φθορές και πιο αποτελεσματική και ασφαλής προπόνηση. Παρά το υψηλό κόστος των ρουλεμάν SKF, τα όργανα γυμναστικής X-FIT διατηρούν τις χαμηλές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή. 

Χαρακτηριστικά 

Μέγιστο βάρος χρήστη: 90 kg 
Βάρος δίσκου: 6 kg 
Επίπεδα αντίστασης: 8 επίπεδα 
Αντίσταση: Μαγνητική

Μήκος διασκελισμού: 28cm
Διαστάσεις: Μ: 103cm  Π: 65cm  Υ: 153 cm 
Βάρος μηχανήματος: 27,5kg
Ενδείξεις οθόνης: χρόνος, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, παλμοί, αντίσταση.
Μέτρηση καρδιακών παλμών: Στις λαβές  

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική