Τα X-TREME STORES στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

29 December, 2017

Χριστούγεννα σημαίνει Αγάπη. Σημαίνει να μοιράζεσαι. Σημαίνει παιδικά χαμόγελα και δώρα κάτω από το έλατο. Η «Κιβωτός του Κόσμου» εδώ και χρόνια δίνει απλόχερα περίσσια Αγάπη και προστασία σε παιδιά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Προσφέρει, στέγη, φαγητό, ιατρική περίθαλψη και ένα δώρο, τυλιγμένο σε μια εορταστική συσκευασία.

Τα X-TREME STORES προσέφεραν ένα ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου», και ευελπιστούν ότι έκαναν κάποια παιδιά πιο ευτυχισμένα. Ένωσαν τη δύναμη τους, μια δύναμη που προέρχεται από όλους εσάς, για να κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο ζεστά και ανθρώπινα.
Γιατί οι ευχές, για να έχουν νόημα, πρέπει να γίνονται πράξη.

 

X-Treme Stores Warehouse!

7 December, 2017

Ο χώρος αποθήκευσης παλετών είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτος από προϊόντα, και τα X-Treme Stores είναι έτοιμα για την Γιορτινή περίοδο με δελεαστικές προσφορές που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Γενικά φροντίζουμε να παραγγέλνουμε εγκαίρως στους προμηθευτές μας έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε επαρκές απόθεμα στα δημοφιλή μας προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι οι μεγάλες αποθήκες και ο σύγχρονος εξοπλισμός, πάγια στα οποία επενδύουμε εδώ και 17 χρόνια με μακροχρόνιο πλάνο.

 

 

1η θέση για τον Τάσο Κολιγκιώνη!

27 November, 2017

DIAMOND CUP-IFBB στο Μιλάνο.

1η θέση στην κατηγορία Master BB (50-54) για τον Τάσο Κολιγκιώνη, στον διεθνή αγώνα DIAMOND CUP-IFBB στο Μιλάνο.

Από το ξεκίνημα της Warriorlab, ο σπουδαίος πρωταθλητής Τάσος Κολιγκιώνης έχει συνδέσει το όνομά του με την κορυφαία εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής! Όλοι εμείς στην X-TREME STORES, είμαστε υπερήφανοι που κατάφερε για ακόμα μια φορά να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 

Aνανέωση του στόλου οχημάτων των X-TREME STORES!

27 November, 2017

Άλλο ένα Mercedes-Benz, μοντέλο Atego 916, ήρθε προς ανανέωση του στόλου οχημάτων των X-TREME STORES.Τα τελευταία δύο χρόνια, συνολικά πέντε Mercedes-Benz έχουν προστεθεί στο στόλο των οχημάτων μας.Πιο μεγάλα, πιο σύγχρονα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την προτίμησή σας στα X-TREME STORES μας δίνετε τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε διαρκώς!

 

 

IFBB Diamond Cup - Athens - Greece 2017

21 November, 2017

Οι καλύτεροι αθλητές της IFBB συναντήθηκαν στο κλειστό στάδιο Γαλατσίου, για τον μεγάλο διεθνή αγώνα IFBB-DIAMOND CUP.
Μία κορυφαία διοργάνωση Bodybuilding με 182 αθλητές σε 21 κατηγορίες ολοκληρώθηκε, κλείνοντας με επιτυχία την αγωνιστική δράση του Νοεμβρίου!

Wabba International 2017

20 November, 2017

Η ομάδα των X-TREME STORES συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην επιτυχημένη διοργάνωση σωματικής διάπλασης WABBA INTERNATIONAL.

Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές ανέβηκαν στη σκηνή, στον ιστορικό χώρο του Novotel,ενώ ακόμη μία φορά στο περίπτερο της X-TREME STORES βρέθηκαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού bodybuilding.

Οι αθλητές της X-treme Team σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες τους, με την Βαρβάρα Σφακιανού που κατέκτησε την κατηγορία Bikini, τον Βασίλη Μοϊντίνη (2η θέση στην κατηγορία Body Fitness) και τον Γιάννη Λαμπίρη (2η θέση στην κατηγορία Men Models).

 

Συνεργαζόμενοι αγωνιστικοί αθλητές

20 November, 2017

Τα X-TREME STORES είναι τα καταστήματα που εμπιστεύονται οι περισσότεροι για τη βελτίωση της σωματικής τους κατάστασης και για την άνοδο των αθλητικών τους επιδόσεων.

Παράλληλα, εκατοντάδες αγωνιστικοί αθλητές από διάφορα αθλήματα επιλέγουν τα X-TREME STORES γιατί τα εμπιστεύονται.

Από αυτούς τους αθλητές είχαμε επιλέξει περίπου 70 άτομα για τη δημιουργία ενός πιο κλειστού πυρήνα αθλητών που υποστηρίζαμε με την ονομασία X-TREME Team. Αρχικά ξεκινήσαμε με 5-6 αθλητές και κατόπιν προσθέταμε συνεχώς. Εκ των πραγμάτων, ο αριθμός αυτών των υποστηριζόμενων αθλητών δεν θα μπορούσε να αυξάνεται για πάντα, γεγονός που κρατούσε εκτός του Team αξιόλογους αθλητές που μας προσέγγισαν στην πορεία. Αυτή η «άνιση» μεταχείριση μεταξύ αγωνιστικών αθλητών, που έτσι κι αλλιώς ήταν όλοι τους κοντά μας, ήταν λογικό να δημιουργήσει δυσαρέσκεια σε όσους βρισκόταν εκτός του κλειστού πυρήνα των αθλητών μας.

Μετά από πολύ σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση για την κατάργηση του X-TREME Team στις 30/11/2017. ΟΛΟΙ πλέον οι αγωνιστικοί αθλητές που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των X-TREME STORES χωρίς διακρίσεις μεταξύ τους.

Η εταιρία μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει μόνο αθλητικά events, κάτι που το κάνουμε πολύ έντονα ήδη. Μόνο που για το 2018 σκοπεύουμε να το κάνουμε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, φέρνοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ακόμα πιο κοντά στους χιλιάδες φίλους μας!

Marathon Expo 2017 -Προετοιμαστείτε!

6 November, 2017

Φανταστείτε να τρέχετε μια μαραθώνια διαδρομή την οποία καλύπτετε κάθε μέρα με τον ίδιο ρυθμό. Ασφαλώς ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν βγαίνει με τίποτα. Ο Μαραθώνιος είναι πολύ ειδική περίπτωση, το ξέρουν όλοι αυτό. Οι μαραθωνοδρόμοι ξέρουν πολύ καλά ότι η προπόνησή τους πρέπει να είναι περιοδική και να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Το ίδιο όμως πρέπει να συμβαίνει και με τη διατροφή τους.

Υπάρχουν τρία βασικά στάδια στο διατροφικό πλάνο ενός μαραθωνοδρόμου. Δηλαδή ο συνολικός διατροφικός σχεδιασμός, η χρήση ειδικών συμπληρωμάτων ειδικής διατροφής για αθλητές και η διατροφή για την ίδια τη μέρα του αγώνα.

   

   https://www.xtr.gr/el/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Pjure+Active&dispatch=products.search

23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bodybuilding της IFBB!

6 November, 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 23ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bodybuilding της IFBB. Οι αγωνιστικοί αθλητές της X-TREME TEAM, όλοι σε εξαιρετική φόρμα κατέκτησαν τις κατηγορίες τους ενώ το περίπτερο της X-TREME STORES έγινε πόλος έλξης των κορυφαίων αθλητών του ελληνικού Bodybuilding!

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών της ομάδας της X-TREME STORES.

  • Στρατή Μαριλένα: 1η στην κατηγορία Bikini Fintess -1.64 η οποία κατέκτησε και την επαγγελματική κάρτα IFBB “ELITE PRO”
  • Σιλβεστρίδης Αλέξανδρος: 1ος στην κατηγορία Bodybuilding Masters + 50 (age).
  • Πατεράκη Κάτια: 1η στην κατηγορία Women's Wellness open
  • Ράλλης Ράλλης: 1ος στην κατηγορία Bodybuilding ανδρών -100kg.