Πολυόργανο G3S (Body Solid)

Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά
Έως 24 άτοκες δόσεις
Έως 24 άτοκες δόσεις
  • Λειτουργικό και ευέλικτο πολυόργανο
  • Φυσική και ολοκληρωμένη κίνηση
  • Εργονομικό ρυθμιζόμενο κάθισμα
  • Eνσωνατωμένα βάρη: 75kg
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-029-217
1,799.00 
Περιορισμένα τεμάχια
Διαθεσιμότητα
06-029-217
+

Η προηγμένη τεχνολογία έχει σαν αποτέλεσμα ένα εντελώς ιδιαίτερο πολυόργανο που προσφέρει τεράστιο εύρος κίνησης και ρυθμιζόμενα μέρη για να ταιριάζει σε χρήστες ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι ειδικές λαβές με τις πολλές θέσεις που διαθέτουν προσφέρουν βαθιά και αποτελεσματική μυϊκή ενδυνάμωση για τους μύες όλου του σώματος.

Αλλάξτε ασκήσεις πιέσεων, έλξεων και κωπηλατικών κινήσεων εύκολα και γρήγορα χωρίς να αλλάξετε τροχαλίες. Ασκήσεις όπως έλξεις τροχαλίας, κάμψεις δικεφάλων και πιέσεις τρικεφάλων εκτελούνται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια. Οι θέσεις για εκτάσεις τετρακεφάλων και κάμψεις μηριαίων δικεφάλων αλλάζουν εύκολα και ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, ενώ τα προστατευτικά μαξιλάρια είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

5 ΣΤΑΘΜΟΙ

Τροχαλία έλξεων/Υψηλός σταθμός έλξεων: Κάντε έλξεις τροχαλίας για πλάτη, πιέσεις τρικεφάλων, crossover και πολλές ακόμα ασκήσεις έλξεων. Τα ειδικά ρυθμιζόμενα μαξιλαράκια στα πόδια μας επιτρέπουν να φορτώνουμε αντιστάσεις πολύ μεγαλύτερες από το σωματικό μας βάρος.

Κάμψεις κοιλιακών / Μέσος σταθμός έλξεων: Φτιάξτε υπέροχους κοιλιακούς και απίστευτους τρικεφάλους γρήγορα και με ασφάλεια με αυτόν τον λειτουργικό σταθμό. Ειδικός σχεδιασμός για ομαλή, άνετη και πλήρη κίνηση στα ροκανίσματα κοιλιακών, απομονώνοντας πλήρως την περιοχή της κοιλιάς.

Εκτάσεις τετρακεφάλων/Κάμψεις μηριαίων δικεφάλων: Όταν είσαι έτοιμος να χτίσεις μυώδη πόδια και δυνατότερες αρθρώσεις, αυτός ο μοναδικός μηχανισμός είναι φτιαγμένος για να σε βοηθήσει. Ο σύγχρονος σχεδιασμός του εξασφαλίζει εργονομικά σωστή θέση για φυσική και ασφαλή ανάπτυξη των μυών όλου του ποδιού.

Πιέσεις Στήθους / Μέσος σταθμός κωπηλατικής: Εργονομικά σχεδιασμένος σταθμός για μέγιστη απομόνωση των μυών του στήθους. Άνετες λαβές πολλών θέσεων και κλίσεων για να ενεργοποιεί διαφορετικές γωνίες των θωρακικών και των τρικεφάλων. Ρυθμιζόμενο κάθισμα που εξασφαλίζει την ιδανική θέση. Ρυθμίστε τις λαβές κατάλληλα και αυτόματα θα έχετε μια εξαιρετική κωπηλατική μηχανή για την εκγύμναση της πλάτης.

Καθιστή κωπηλατική / Χαμηλή κωπηλατική: Απαραίτητες ασκήσεις για ανάπτυξη της πλάτης, οι καθιστές κωπηλατικές ασκήσεις αυξάνουν το βάθος της πλάτης και γυμνάζουν το χαμηλότερο μέρος της . Με ομαλή και ολοκληρωμένη κίνηση η χαμηλή κωπηλατική μπορεί να γυμνάσει την πλάτη αλλά και σε όρθια θέση να προσφέρει ασκήσεις όπως οι κάμψεις δικεφάλων χεριών αλλά και προσαγωγών και απαγωγών.

  • Eνσωνατωμένα βάρη: 75kg
  • Διαστάσεις: Μ: 2,032m, Π: 1,194m, Υ: 2,133m                       

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης