ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Καθώς όλο και περισσότεροι επισκέπτες επιθυμούν να συνδυάζουν τις διακοπές τους με την προσωπική άθληση και ευεξία, οι ξενοδοχειακές μονάδες έχουν μια μοναδική ευκαιρία να συμπεριλάβουν στις παροχές τους υπέροχες λύσεις και πολλές επιλογές άσκησης και wellness.

Τα X-TREME STORES διαθέτουν ένα εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με τον σχεδιασμό από κοινού με τα ξενοδοχεία αλλά και εξ αρχής ολοκληρωμένες προτάσεις wellness εμπειρίας που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες τους. 

Η μεγάλη γκάμα οργάνων, αξεσουάρ γυμναστικής και well being θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας fitness εμπειρία, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του χώρου και των επισκεπτών σας. 

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία, μάς επιτρέπει να δίνουμε λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, κάθε απαίτηση, κάθε ανάγκη

Ποικιλία

Κάθε χώρος έχει το δικό του προφίλ. Μέσα από μία τεράστια ποικιλία διαθέσιμων οργάνων και αξεσουάρ, σας βοηθούμε να κάνετε τις επιλογές που σας εξυπηρετούν

Άμεση Εξυπηρέτηση

Είμαστε εκεί όταν μάς χρειάζεστε. Mε σταθμούς X-TREME STORES σε όλη την Ελλάδα, είμαστε πάντα και παντού δίπλα σας. Αυτή είναι η δύναμη μας.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ