Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Λάρισα

Επιστροφή στο κεντρικό χάρτη

Η Λάρισα παραδοσιακά αποτελεί ένα από τα σταθερά κομβικά σημεία για την άθληση στη χώρα μας. Πολλά γυμναστήρια, δυνατός αθλητισμός και πάρα πολλοί που βλέπουν στην γυμναστική τον καλύτερο τρόπο ζωής. Το X-TREME STORES αποτελεί τον συνδετικό κρίκο. Στο κατάστημα εξυπηρετούν τρία από τα πιο έμπειρα στελέχη της εταιρίας με μεγάλη προϋπηρεσία στο αντικείμενο της προπόνησης και της αθλητικής διατροφής. 

Ο Χρήστος Κάβουρας (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου. Μαζί με τον Διονύση Δηλμπεράκη και τον Λεωνίδα Φακίτσα και την μεγάλη εμπειρία που έχουν στο fitness και με την προσωπική ενασχόληση που έχουν με το τρέξιμο, η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση που θα βιώσεις θα είναι απόλυτα ολοκληρωμένη! 

Επίσης στο X-TREME STORES της Λάρισας, λειτουργεί ένα αυτόνομο τμήμα παραδόσεων και service των μηχανημάτων μας, με επάρκεια ανταλλακτικών, για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος κι αν παρουσιαστεί.

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 9.00 – 14.00 & 17.30 - 21.00
Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο: 9.00 - 14.00

Ηρ. Πολυτεχνείου 161, τηλ. & fax: 2410 555164

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.