Προσοχή! Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.    
Μάθετε περισσότερα    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Tennis

Συμπληρώματα ανα άθλημα

Το τένις είναι ένα υπέροχο και διασκεδαστικό άθλημα, με το οποίο μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Τα τελευταία χρόνια τα γήπεδα τένις έχουν κατακλυστεί από νέους αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους που το βλέπουν ως έναν εξαιρετικό τρόπο να βελτιώσουν την υγεία και αντοχή τους.

Παράλληλα όμως είναι ένα άθλημα που συνδυάζει αντοχή, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και δύναμη, ενώ απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας και πνευματικής συγκέντρωσης για βελτίωση των αντανακλαστικών αντιδράσεων. Μια παρτίδα τένις μπορεί να διαρκέσει αρκετή ώρα και ως εκ τούτου και με την πάροδο της ώρας τα επίπεδα αντοχής και ενέργειας πέφτουν με αποτέλεσμα το σώμα να κουράζεται εύκολα και να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί.

Λαμβάνοντας κάποια επιπλέον διατροφικά συστατικά προσεχτικά τοποθετημένα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση θα βελτιώσουμε σημαντικά τις αντοχές και δυνάμεις μας, κάνοντας την προπόνηση πιο εύκολη, αποδοτική και κυρίως ασφαλή.

Συγκεκριμένα πριν την προπόνηση θα πρέπει να έχουμε εφοδιάσει το σώμα με τους κατάλληλους σύνθετους υδατάνθρακες προκειμένου να υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια. Με ένα ειδικό ενεργειακό σνακ, όπως το Voltage Energy Cake, οι αποθήκες γλυκογόνου θα είναι σε θέση να παράσχουν την απαραίτητη ενέργεια.

Λίγο πριν την προπόνηση/αγώνα και για να έχουμε την έκρηξη και πνευματική διαύγεια καλό θα είναι να έχουμε ένα «σφηνάκι» ενέργειας, όπως το Gutar Energy Shot, το οποίο θα απογειώσει το σώμα αλλά και θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά μας, αυξάνοντας την οξυγόνωση των μυών αλλά και την προστασία των αρθρώσεων για την αποφυγή κάποιου τραυματισμού.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης/αγώνα τα ειδικά τζελάκια Carbosnack με τον συνδυασμό υδατανθράκων και ενεργειακών ενεργών συστατικών, θα προστατεύσει το σώμα από την απότομη κούραση που λογικά επέρχεται, κρατώντας την ενέργεια αλλά και τον ενθουσιασμό μας καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το σώμα αυξάνει πολύ τις ανάγκες του σε θρεπτικά συστατικά, η έλλειψη των οποίων θα επιφέρει απότομη πτώση στην απόδοσή μας και μάλιστα σε χρονικό σημείο που δεν θα το περιμένουμε. Με την τακτική λήψη του Carbosnack το σώμα παραμένει σε θετικά επίπεδα ενέργειας και ζωτικότητας. Παράλληλα επειδή το τένις απαιτεί δύναμη, ταχύτητα και οξεία αντίληψη, ένα ενεργειακό ρόφημα όπως το Inferno της STACKER θα προσδώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην κίνηση και την αντοχή του αθλητή.

Μετά το τέλος του αγώνα/προπόνησης, οι ταλαιπωρημένοι μυς μας έχουν ανάγκη βασικά από ένα πράγμα: Αμινοξέα. Τα αμινοξέα θα βοηθήσουν το σώμα να ξεκινήσει την φάση της αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμο να συνεχίσει τις βασικές του λειτουργίες αλλά και να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα χωρίς να είμαστε πιασμένοι ή υπερβολικά κουρασμένοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό πέρα από την αθλητική απόδοση και στην καθημερινή επαγγελματική ή προσωπική ζωή.

Οι αμπούλες μίας δόσης Supafit της ΙΝΚΟ περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για να καλύψουν τις βασικότερες ανάγκες του οργανισμού μας.

Aυτός ο συνδυασμός συμπληρωμάτων ειδικής διατροφής για αθλητές και στο πλαίσιο μιας καλής διατροφής και κυρίως μια πλήρους βραδινής ξεκούρασης, το σώμα θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις μιας έντονης προπόνησης και να προετοιμαστεί για την επόμενη προπόνηση.

Όχι, ευχαριστώΔιαγραφή: Σε περίπτωση που θέλετε να διαγραφείτε απο τη λίστα μας παρακαλώ επιλέξτε το σύνδεμο "Διαγραφή απο τη λίστα" στο εκάστοτε email που σας στέλνουμε.