- 30%

Latex High End Tube 6x11x1250mm (Γκρι) (86209) (X-Fit)

  • Λειτουργικά λάστιχα με λαβές
  • Ολοκληρωμένη αντίσταση σε όλη την κίνηση
  • Προσφέρουν μεγάλο εύρος διαφορετικών ασκήσεων
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Άμεση διαθεσιμότητα
ΚΩΔΙΚΟΣ
03-003-341
13.80 
9.66 
Κερδίζετε: 4.14 € (30%)
03-003-341
+

Το Latex High end Tube είναι ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό αξεσουάρ γυμναστικής, απαραίτητο για αθλητές κάθε αθλήματος. Καλύπτει μια ευρεία γκάμα ασκήσεων και διατάσεων που μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια στην ταχύτατη αύξηση της δύναμης, εκρηκτικότητας, βελτίωσης και ενδυνάμωσης των αρθρώσεων ενώ παράλληλα να βοηθήσουν στην αποθεραπεία μετά από κάποιο μυϊκό τραυματισμό.
Το λειτουργικό πλεονέκτημα των Latex High end Tube είναι ανεκτίμητο, αφού η αντίσταση διατηρείται σε όλη την πορεία της κίνησης.
Ενώ σε μία κλασσική άσκηση αντιστάσεων (π.χ. με βάρη), οι μύες δεν μένουν ενεργοί σε όλη την πορεία της κίνησης (και στην κάμψη και στην αρνητική επανάληψη), στα Latex High end Tube δεν συμβαίνει αυτό. Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, κάτι που οδηγεί σε καλύτερη κίνηση, πιο ολοκληρωμένη αύξηση της δύναμης, ανάπτυξη όλου του μυός και μεγαλύτερα καψίματα. Μάλιστα αν χρησιμοποιούμε ένα Latex High end Tube χαμηλότερης έντασης κάνοντας περισσότερες επαναλήψεις και σε ταχύτερο ρυθμό, μπορούμε να δουλέψουμε και σε αερόβια ζώνη.
Τα Latex High end Tube πρέπει να επιλέγονται με βάση την υπάρχουσα δύναμη μας, σε άλλες μορφές αντιστάσεων (π.χ. βάρη). Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι το λάστιχο να διατηρεί την ένταση του ακόμα και στο χαμηλότερο σημείο της άσκησης, στην υποτιθέμενη φάση της ανάπαυσης. Αυτό θα κάνει την διαφορά. 

  • Υλικό: Latex/TPR με υφασμάτινο προστατευτικό κάλυμμα
  • Χρώμα: Γκρι
  • Διάσταση: 6x11x1250mm
  • Σκληρό
an kapoios den xerei den tha to kanei tipota. an xerei mporei na kanei ta panta. kali fasi oi xeirolaves alla thelei kai kapoio ejartima gia na to vazeis se portes kai alla tetoia.
Γράψτε μια κριτική