Πάγκος Ραχιαίων 45 μοιρών X-FIT 84

Έως 3 άτοκες δόσεις
Έως 3 άτοκες δόσεις
  • Δυναμώνει ραχιαίους και κοιλιακούς
  • Αυξάνει την ελαστικότητα
  • Μειώνει τους πόνους στη μέση
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-332
129.00 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
06-003-332
+

Δυναμώστε τους ραχιαίους μυς με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με τον πάγκο ραχιαίων XFIT 84. Ο συνδυασμός ασκήσεων για ραχιαίους, γλουτιαίους και μηριαίους δικεφάλους στην ακριβή γωνία των 45ο εγγυάται την μέγιστη αποτελεσματικότητα στην προπόνηση. Οι ραχιαίοι μύες είναι από τους σημαντικότερους σε όλο το μυϊκό μας σύστημα, αφού εκτός από δύναμη και σταθερότητα σε κάθε μας κίνηση προσφέρουν ασφάλεια και προστασία στη μέση, σε ένα από τα πιο ζωτικά αλλά και ευαίσθητα σημεία στο σώμα ενός αθλητή.

Αρκεί να σκεφτούμε ότι οι περισσότερες βασικές ασκήσεις στο γυμναστήριο (άρσεις θανάτου, σκουώτ, κωπηλατικές κτλ) απαιτούν δυνατή και μυώδη μέση, ενώ στην καθημερινότητα μας, η ορθοστασία ή πολλές ώρες καθιστικής εργασίας επίσης έχουν την ανάγκη ισχυρών ραχιαίων για να προστατέψουν τη μέση από πόνους.

Ο πάγκος ραχιαίων X-FIT 84  μας επιτρέπει να γυμνάσουμε τους ραχιαίους αλλά και τους γλουτιαίους και μηριαίους δικεφάλους με άνεση, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η ειδική γωνία 45ο θέση μπορεί να εξυπηρετήσει αρχάριους και προχωρημένους αθλούμενους, αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας για την μέση. Έχει δύο λαβές ώστε να προσαρμόζουμε το σώμα μας ευκολότερα, ενώ η βάση στην οποία ακουμπούν τα πέλματα κάνει την άσκηση ακόμα πιο άνετη.


Διαστάσεις: Μ: 132,4 χ Π: 61,3 χ Υ: 96,7 cm

Μέγιστο βάρος χρήστη: 120kg

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΦΗ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!!!!!!!!!!
Γράψτε μια κριτική