Ποδήλατο Καθιστό Comfort (X-FIT)

Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά
Έως 12 άτοκες δόσεις
Έως 12 άτοκες δόσεις
  • Σταθερή κατασκευή
  • Αναπαυτική θέση
  • Υψηλή αισθητική
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-369
549.00 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
06-003-369
+

Το νέο καθιστό ποδήλατο της X-FIT λέγεται COMFORT και είναι ειδικά φτιαγμένο για να καλύπτει και τις τρεις αυτές παραμέτρους. Άνεση. Ασφάλεια. Αποτελεσματικότητα.

Η πλάτη ασφαλίζει απόλυτα στο ειδικό, ανατομικό κάθισμα, το οποίο είναι φτιαγμένο από εξειδικευμένο υλικό που αερίζεται και μπορεί να προσαρμοστεί με μία κίνηση ανάλογα στο ύψος και τις διαστάσεις του αθλούμενου. Τα πετάλια και ο μαγνητικός δίσκος του X-FIT COMFORT εγγυώνται ολοκληρωμένη και ομαλή κίνηση χωρίς να επιβαρύνει τα γόνατα, γυμνάζοντας έτσι με ασφάλεια τους μηρούς, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς. Κι επειδή στην X-FIT πιστεύουμε ότι η Γυμναστική είναι διασκέδαση, μπορείτε να συνδυάσετε την ατομική προπόνηση με μια ταινία ή το διάβασμα ενός βιβλίου, αφού στο καντράν υπάρχει ειδική θέση στήριξης για tablet ή κινητό.

Οι μέρες της καραντίνας πέρασαν, όμως για πολλούς η γυμναστική στο σπίτι έγινε τρόπος ζωής. Γι αυτό το X-FIT COMFORT κυκλοφόρησε την κατάλληλη στιγμή.


X-FIT

Μία φορά, για μια ζωή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Βάρος δίσκου: 5kg
Σύστημα αντίστασης: Μαγνητικό, 8 επίπεδων
Μέγιστο βάρος χρήστη: 110kg
Ρουλεμάν: SKF*
Μέτρηση καρδιακών παλμών: Στις λαβές
Τιμόνι: Ρυθμιζόμενο
Κάθισμα: Ρυθμιζόμενο (εμπρος & πίσω)
Διαστάσεις (MxΠxΥ): 163 x 66 x 105 cm
Βάρος μηχανήματος: 41kg
Λειτουργίες κονσόλας: Ενδείξεις χρόνου, ταχύτητας, απόστασης, θερμίδων, καρδιακών παλμών.
Πιστοποίηση: CE-ROHS-EN957


*SKF: Η μεγάλη καινοτομία των οργάνων γυμναστικής X-FIT είναι τα ρουλεμάν SKF, τα οποία αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση στο τεχνικό κομμάτι κάθε οργάνου γυμναστικής, αφού ο χρήστης θα νιώθει την ίδια ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του μηχανήματος από την πρώτη  μέρα λειτουργίας μέχρι την τελευταία, κάτι που σημαίνει μηδαμινές φθορές και πιο αποτελεσματική και ασφαλής προπόνηση. Παρά το υψηλό  κόστος των ρουλεμάν SKF, τα όργανα γυμναστικής X-FIT διατηρούν τις χαμηλές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής τους, κάτι που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή.


*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.skf.com/gr


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική