Πολυόργανο X-FIT Hercules

Δωρεάν μεταφορικά
Δωρεάν μεταφορικά
Έως 24 άτοκες δόσεις
Έως 24 άτοκες δόσεις
  • Υψηλής αντοχής γυμναστήριο
  • Σταθερό και στιβαρό για τις πιο σκληρές προπονήσεις
  • Προσφέρει μεγάλη γκάμα ασκήσεων
  • Ειδικές βάσεις για στήριξη των δίσκων
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-003-367
1,549.00 
929.40 
Κερδίζετε: 619.60 € (40%)
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
06-003-367
+

Το πολυόργανο της X-FIT είναι η ιδανική επιλογή για έναν οικιακό χώρο προπόνησης, ώστε κάθε αθλητής να μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά όλο το σώμα. Φτιαγμένο από καθαρό ατσάλι για να μπορεί να αντέχει τις μεγαλύτερες αντιστάσεις και τη σκληρότερη χρήση. Περιέχει επίσης 6 θέσεις αποθήκευσης των δίσκων για καλύτερη οργάνωση του προσωπικού σας χώρου.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗ: Η μπάρα είναι άψογα προσαρμοσμένη πάνω στο Σμιθ, ώστε να μην χάνετε την ισορροπία σας και να μην χρειάζεστε βοήθεια. Η μπάρα ανεβαίνει και κατεβαίνει ομαλά χωρίς τριβές και κολλήματα, ενώ οι ράγες πάνω στις οποίες κινείται δίνουν απόλυτη ασφάλεια και άνεση ανεξαρτήτως βάρους.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Μπορείτε να εκτελέσετε πλήθος ασκήσεων, όπως πιέσεις πάγκου, πιέσεις ώμων, σκουάτς και άρσεις χωρίς έξτρα βοήθεια. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάθε είδους κωπηλατικής αλλά και άρσεις για τις γάμπες κτλ.

X-FIT

Μία φορά, για μια ζωή.


Διαστάσεις (Π*Μ*Υ): 184 x 173.2 x 209.3 cm

Διαστάσεις μπάρας (Π*Μ*Υ): 195.2 x 32.2 x 173.3 cm

Μέγιστο βάρος φόρτωσης τροχαλίας: 100 kg

*Προαιρετικό Πρόσθετο Πεκ-Ντεκ με Διαστάσεις (Π*Μ*Υ): 44.3 x 96.8 x 154.9 cm. Βρείτε το εδώ.

* Προσοχή: Εάν ο χρήστης θέλει να βάλει δική του Ολυμπιακή μπάρα, μεγαλύτερου βάρους, πρέπει να βεβαιωθεί ότι το πίσω μέρος είναι φορτωμένο με μεγαλύτερου βάρους δίσκους για να διατηρεί την ισορροπία.

*Σημείωση: Παίρνει μόνο δίσκους Ολυμπιακού τύπου.

Δύο πράγματα λείπουν απο το συγκεκριμένο προϊόν, ενα κανονικό μονόζυγο όπως έχει κάθε σωστό power rack κ εσωτερική ασφάλεια άμα τυχόν χρειαστεί να ρίξεις τη μπάρα λόγο παραπάνου βάρους, εγώ θα το αγόραζα προσωπικά αλλά χωρίς αυτά τα δύο κοιτάω άλλου τίς επιλογές μου δυστυχώς.
Γράψτε μια κριτική

Οι Περισσότεροι Είδαν Επίσης