Slimbeam Ash (Nohrd)

Δωρεάν μεταφορικά
Έως 36 άτοκες δόσεις
 • Tροχαλία κορυφαίας ποιότητας
 • Κατασκευή πλασίου από στιβαρό ξύλο
 • Ιδανικό για ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων
 • 14 Αθόρυβες πλάκες με λάστιχο των 5kg
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Κατόπιν Παραγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ
06-382-004
2,230.76 
06-382-004
+

*Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εβδομάδες.

Το SlimBeam της Γερμανικής NOHrD είναι μία τροχαλία κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό του και την κατασκευή πλαισίου από στιβαρό ξύλο, είναι ιδανικό για ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων και ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Με μια ματιά: Οι σταθμοί τροχαλιών crossover προσφέρουν τρομερή ευελιξία και ως εκ τούτου είναι αναμενόμενη η διαχρονική δημοφιλία τους σε γυμναστήρια και κέντρα αποθεραπείας. Το SlimBeam της Γερμανικής NOHrD είναι ένα σύστημα κορυφαίας ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό του και την κατασκευή πλασίου από στιβαρό ξύλο, είναι ιδανικό για ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων και ταιριάζει σε κάθε χώρο.

Άσκηση σε δύο πλευρές: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του SlimBeam είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσετε τη μία μόνο πλευρά του σώματός σας ή και τις δύο, καθώς μπορεί να περιστραφεί και να τοποθετηθεί σε κάθε ύψος. Τα σχοινιά κυλούν ομαλά πάνω στα ρουλεμάν για μία ιδανική προπόνηση.

Αθόρυβες πλάκες με λάστιχο: Tο SlimBeam διαθέτει 14 πλάκες των 5kg, συν το βασικό βάρος ακόμη 5kg. Κάθε πλάκα είναι σε οβάλ σχήμα και έρχεται με δικό της περίβλημα λάστιχου και μαύρο φινίρισμα ματ, ώστε να ταιριάζουν τέλεια στην ξύλινη κατασκευή.

Οικονομία χώρου: Με ύψος 215cm και πλάτος 40cm, το SlimBeam μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Στερεώνεται σε 10cm από τον τοίχο και προεξέχει μόλις 20cm στο δωμάτιο. Η βάση του καταλαμβάνει λιγότερο από 1 τετραγωνικό.

Επιλέξτε αναλογία: 3 επιλογές Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικό σχοινί ώστε να πάρετε διαφορετική αναλογία βάρους. Υπάρχουν τρεις επιλογές αναλογίας 3:1, 2:1, 1:1. Με βάση αυτήν την αναλογία, το μέγιστο φορτίο κατανέμεται με τις 15 πλάκες βάρους στο σώμα σας. Συμβουλευθείτε τον διπλανό πίνακα για να δείτε πως κατανέμεται το βάρος και τι αίσθηση βάρους θα έχετε για κάθε αναλογία. Σημειώστε ακόμη, πως η έκταση του σχοινιού φτάνει τα 8m (μονή) ή τα 4m (διπλή).

Πλήθος ασκήσεων: Τα βαθύτερα στρώματα των μυών είναι υπεύθυνα για το μυοσκελετικό μας σύστημα, που κρατά το σώμα σε ισορροπία. Μεμονωμένη προπόνηση βαρών δεν επιδρά σε αυτούς τους μύες όπως το κάνει η προπόνηση με τροχαλίες. Το SlimBeam ενεργοποιεί συγκεκριμένους μύες ή διαφορετικές μυικές ομάδες ταυτόχρονα. Εκτελέστε καθημερινές κινήσεις χάρη στο μεγάλο εύρος κίνησης του συστήματος και τις περιστροφικές του δυνατότητες, βελτιώνοντας τη γενικότερη ευελιξία και δύναμή σας.

Έκταση έως 8m: Το SlimBeam εκτείνεται έως 8m (μονή τροχαλία) ή έως 4m (διπλή τροχαλία), προσφέροντας μεγάλη ποικιλία στο πρόγραμμά σας. Αυξάνοντας τις πλάκες που χρησιμοποιείτε και αλλάζοντας το είδος της κίνησής σας, κάνει την προπόνησή σας πιο απαιτητική.

Πλήρως ρυθμιζόμενο: Κάθε άσκηση μπορεί να εκτελεστεί σε διαφορετικές γωνίες, αυξάνοντας τον αριθμό των πιθανών ασκήσεων. Τραβήξτε την τροχαλία από πάνω προς τα κάτω, από κάτω προς τα πάνω, οριζόντια ή και διαγώνια για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας.

Αποτελεσματικότητα: Η προπόνηση στο SlimBeam ενεργοποιεί τους μύες των κοιλιακών και της πλάτης, βελτιώνοντας τη σταθερότητα του σώματος. Η ρύθμιση της θέσης της τροχαλίας θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε συγκεκριμένους μύες σε όλο το σώμα σας.

Διαδραστική εφαρμογή: (Διαθέσιμη δωρεάν): Εκτός από το manual του SlimBeam, η εφαρμογή μας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες. Απλά συνδέστε το tablet σας στη θύρα USB και δεδομένα όπως το βάρος, οι επαναλήψεις και το εύρος κίνησης θα απεικονίζονται. Κάθε άσκηση συνοδεύεται από επεξηγηματικό βίντεο. Μειώστε το περιθώριο λάθους και μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητά σας με τη βοήθεια του εικονικού προπονητή. Η εφαρμογή παρέχει έτοιμα προγράμματα άσκησης για κάθε μυική ομάδα, ενώ ειδικά γραφήματα σας καθοδηγούν κατά τη διάρκεια της κίνησης. * Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για Android.

Βραβευμένος σχεδιασμός: Το επαγγελματικό και πολλαπλών χρήσεων σύστημα SlimBeam βαθμολογήθηκε στις κατηγορίες Υψηλή Ποιότητα, Σχεδιασμός και Λειτουργικότητα. Το 2016 τιμήθηκε με το βραβείο German Design Special Award για τον υπέροχο σχεδιασμό, τη μοναδική ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική του ευελιξία!. * Η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για Android.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Υλικό βαρών Μέταλλο με επένδυση λάστιχου για αθόρυβη χρήση
 • Ύψος: 215 cm
 • Πλάτος: 40 cm
 • Βάθος: 20 cm
 • Διάμετρος βάσης: 44 cm
 • Ενσωματωμένο βάρος: 75 kg
 • Πλάκες βάρους: 15 πλάκες των 5 kg η καθεμία
 • Βάρος: 120 kg
 • Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ: Μικρή μπάρα, Σχοινιά, Accessory adapter

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική