Testo-4HD 120 caps (Stacker2)

Συσκευασία
Συσκευασία
120caps
Servings
x40
  • Φόρμουλα φυσικής αύξησης τεστοστερόνης
  • Περιέχει Tribulus, Maca, Zinc, B6, D3 κτλ
  • Μυϊκή δύναμη
  • Ταχύτερη αποθεραπεία
ΚΩΔΙΚΟΣ
01-130-026
39.90 
Άμεση διαθεσιμότητα
Διαθεσιμότητα
01-130-026
+

* Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

H τεστοστερόνη είναι μία από τις πιο σημαντικές φυσικές ανθρώπινες ορμόνες, η οποία και καθορίζει σε πολύ υψηλό βαθμό τη μυϊκή ανάπτυξη του άντρα. Τα υγιή και φυσιολογικά επίπεδα τεστοστερόνης, τα οποία όμως βρίσκονται σε απόλυτη αντιστοιχία με τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός άντρα που γυμνάζεται σκληρά και εντατικά, είναι από τα στοιχεία που οδηγούν στο χτίσιμο άλιπης μυϊκής μάζας, στην αύξηση της δύναμης αλλά και τη μείωση του σωματικού λίπους. Συν του ότι η φυσιολογική έκκριση της τεστοστερόνης εξασφαλίζει την ομαλή σεξουαλική υγεία και δραστηριότητα ακόμα και σε μεγαλύτερες ηλικίες. ΄

Δυστυχώς όμως παράγοντες όπως η ηλικία, ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά και η έντονη και συχνή σωματική άσκηση μειώνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης, με τα πρώτα εμφανή σημάδια να είναι η πτώση της δύναμης και ενεργητικότητας, η συσσώρευση λίπους και η μειωμένη ερωτική διάθεση.
 
Το TESTO 4HD της Stacker 2 περιέχει ένα συνδυασμό ενεργών συστατικών που μπορεί να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση, οδηγώντας από τις πρώτες κιόλας μέρες και μέχρι την ολοκλήρωση του κύκλου (4-6 εβδομάδες) σε ταυτόχρονη αύξηση δύναμης και μυϊκότητας, επιτάχυνση της αποκατάστασης και μεγαλύτερη ζωτικότητα μέσα κι έξω από το γυμναστήριο. 
Ο συνδυασμός Tribulus, Maca, ΖΜΑ και βιταμίνης D3 με παράλληλο εμπλουτισμό της εξαιρετικής αυτής φόρμουλας με βότανα που ρυθμίζουν την παραγωγή τεστοστερόνης διατηρώντας τα οιστρογόνα χαμηλά, κάνει το TESTO 4HD πλήρες και απαραίτητο για κάθε ενήλικο και σκληρά γυμναζόμενο αθλητή. 

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STACKER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ X-TREME STORES.


Μετά από διαμαρτυρίες καταναλωτών ότι και στη STACKER2 διακινούνται από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα αντιγραφές προϊόντων της, αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, διευκρινίζουμε τα εξής:

«Διακινούμε μόνο τα γνήσια προϊόντα STACKER2, όπου τα εισάγουμε από τον επίσημο προμηθευτή. Για τον λόγο αυτό η εταιρία ενημερώνει τους καταναλωτές έτσι ώστε να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων, που προσφέρουν δήθεν τα προϊόντα STACKER2 σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε την επιστολή εδώ.

Εντούτοις τα X-TREME STORES διαθέτουν τα γνήσια προϊόντα STACKER2 και μέσω ενός επιλεγμένου δικτύου ανεξάρτητων καταστημάτων. Συνεπώς πριν αγοράσετε προϊόντα STACKER2 από οποιοδήποτε πηγή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βεβαιώσουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί μέλος αυτού του δικτύου και ότι το προϊόν STACKER2 που σκοπεύετε να αγοράσετε είναι αυθεντικό.»

3 κάψουλες κατά τη διάρκεια της ημέρας και 3 κάψουλες πριν τον ύπνο (για μέγιστα αποτελέσματα).

Μετά από 20 ημέρες είδα διαφορά στη δύναμη Χρειάζεται σκληρή προπόνηση για να δουλέψει καλλίτερα ( super sets, κλπ)
Απτα καλυτερα τεστο μπουστερ. Απο την πρωτη εβδομαδα καταλαβα την διαφορα.
an to stamatiseis ti ginete xerei kaneis
den eida apotelesmata
emena me voithise para polu
Re paidia kanei douleia?
MIA XARA APOTELESMATA. POLY KALO
apo tis kalyteres formoules pou exw dokimasei..grigora apotelesmata apo tin prwti kiolas evdomada...
Εξαιρετικό προϊόν!
Apesia geusi......
Γράψτε μια κριτική