ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΤΟΧΟΣ
ΕΙΔΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

  • 7.68
  • 3000
SERVINGS

  • 1
  • 240
ΓΕΥΣΗ
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΧΡΩΜΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΤΙΜΗ

  • 0.9
  • 82.9

Warriorlab

0020 warriorlab

Η ιδέα της δημιουργίας της WARRIORLAB, της Private label εταιρίας των X-TREME STORES ξεκίνησε το 2008. Στόχος μας και τότε και τώρα είναι μία πλήρης, μοναδική σειρά προϊόντων για αθλητές, με αυστηρά standards παραγωγής, απόλυτα προσαρμοσμένα στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Μας πήρε δύο χρόνια για να βρούμε τις κατάλληλες πρώτες ύλες και να επιλέξουμε τα αξιόπιστα εργοστάσια σε Ιρλανδία και Γερμανία όπου θα αναλάμβαναν την συσκευασία των προϊόντων.

Τέλος του 2009 τα πρώτα προϊόντα WARRIORLAB έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά κερδίζοντας από την αρχή θετικές εντυπώσεις. Μετά από ένα χρόνο, το 2010 η γκάμα επεκτάθηκε ραγδαία και ανανεώσαμε την εμφάνιση των προϊόντων μας.
Στο τέλος της χρονιάς εκείνης τα αποτελέσματα πωλήσεων της WARRIORLAB έδειξαν ότι αυτή η νέα, ελληνική εταιρία ήταν δεύτερη σε τζίρο ανάμεσα στις δεκάδες, παγκοσμίου φήμης εταιρίες των X-TREME STORES!
Στην επιτυχία αυτή συντέλεσαν παράγοντες όπως η μοναδική σύνθεση των προϊόντων της εταιρίας χωρίς blends, οι ικανοποιημένοι καταναλωτές που είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας, και το γεγονός ότι τα προϊόντα περνάνε τη διαδικασία γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ.

Παράλληλα η WARRIORLAB δείχνοντας έμπρακτα τον οικολογικό προσανατολισμό της προσφέρει για αρκετά από τα προϊόντα της και την δυνατότητα συσκευασίας refill με την οποία μπορείτε να ξαναγεμίσετε την κανονική συσκευασία.

Από το 2011 και μέχρι σήμερα η WARRIORLAB κατακτά επάξια κάθε χρόνο την πρώτη θέση στα X-TREME STORES και συνεχίζει να εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο.

Φόρτωση Περισσότερων Προϊόντων

Δεν Υπάρχουν άλλα Προϊόντα Για Φόρτωση

Δεν Υπάρχουν άλλα Προϊόντα Για Φόρτωση