Jack Links


Οι αυτόχθονες Αμερικανοί ήταν εκείνοι που εφηύραν το καπνιστό βοδινό. Έκοβαν σε λωρίδες το βουβαλίσιο κρέας, το αποξήραναν στον καλοκαιρινό ήλιο και το έκαναν καπνιστό στη φωτιά. Το συντηρούσαν με τα κατάλληλα βότανα που έβρισκαν ελεύθερα στις περιοχές τους. Η τελική μορφή του βοδινού εξυπηρετούσε τις καθημερινές ασχολίες των κυνηγών, αφού ήταν μια μορφή τροφής εύκολα μεταφερόμενη και συντηρούμενη για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Έδινε όμως στους κυνηγούν ενέργεια, αφού είχε μεγάλες δόσεις πρωτεΐνης και σιδήρου και ελάχιστο λίπος.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.