Προσοχή! ΑΠΟΔΟΧΗ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Sci-MX

H Sci-MX Nutrition  οδηγεί τις εξελίξεις στην εξειδικευμένη αθλητική διατροφή, έχοντας ως στόχο την μυϊκή ανάπτυξη, την ριζική αλλαγή στην εμφάνιση των αθλούμενων και την καλύτερη φυσική τους κατάσταση.

Κάθε προϊόν της Sci-MX είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Κατανοούμε ότι οι στόχοι διαφέρουν, ότι εξαρτώνται από τον άνθρωπο, την εποχή του χρόνου, τον τρόπο ζωής και την γενετική προδιάθεση του καθενός. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της Sci-MX σου επιτρέπουν να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους σου.

Είτε είναι η γράμμωση, η δύναμη, ο μυϊκός όγκος, μπορούμε να σε καλύψουμε.

Η ομάδα έρευνας της εταιρίας είναι αφοσιωμένη 100% και προσφέρει όλο το διαθέσιμο χρόνο της, παράγοντας κορυφαία συμπληρώματα διατροφής, συνεργαζόμενη με τους κορυφαίους εργοφυσιολόγους, διατροφολόγους και επιστήμονες του αθλητισμού.

Ακολουθώντας τους τελειότερους ελέγχους και τις πιο αυστηρές διαδικασίες, τα τελικά προϊόντα της Sci-MX  είναι 100% ασφαλή και αποτελεσματικά και αυτό οφείλεται στην αυστηρή διαλογή των ενεργών συστατικών αλλά και στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας.
Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει την δοκιμή κάθε προϊόντος από εξειδικευμένους αθλητές που ανήκουν στην ομάδα της Sci-MX και είναι στην καλύτερη θέση να κρίνουν και να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του κάθε προϊόντος.

Γι’ αυτό εγγυόμαστε ότι επιλέγοντας την Sci-MX κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.